Söndag 26 april

Så var helgen slut. Vi har hunnit med mycke i helgen o även massa mys. 
Vi har just suttit o kollat hur mycke vi handlar för o vad i månaden. Haha som Mats sa, du är jävligt duktig på att spendera trots att du inte drar in nå pengar. Haha tar väl de som en komplimang 😃
O på tal om de så kommer nog vagnen i morgon som jag beställt 😃 
Vi kommer få bygga ut bron ännu mer om de ska rymmas två vagnar.

Har även suttit o googlat mjölk o sockerfria tårtor ikväll. Leo ska få en egen tårta när han fyller år. Men mjölkfri grädde är visst svår då de smakar skit. Men de är ju för dem som är van riktig grädde o de är ju inte Leo. Ska göra en riktig gräddtårta också. 
När vi satt o kollade tårtor så började vi prata om vad Leo gillar för nå då man ska köpa han presenter. Haha vi kom fram till att han gillar att kasta saker, suga/slicka på saker o sen gillar han saker som låter riktigt jobbigt. Men även bilar då han kör runt med lastbilar o brummar men oftast kör han in dem i väggen så de smäller o sen kastar han iväg dem. 

Ska se lite tv o sen lägga mig. Vi var uppe alldeles för länge o Leo vaknade pigg o glad 5.30 o ville allt annat än att sova. Lite smått trött har vi varit hela dagen. Inte ens godis kan få oss pigg.

Skulle behöva in till stan eller om jag skulle ha farit till Luleå i veckan. Leo har knappt nå pyjamas i rätt storlek o sen behöver han stövlar. Spendera spendera 😜 tur jag ger tillbaka genom matlagning. I morgon blir de skinkstek o potatis o skysås på Mats beställning 😃

Kommentera här: